Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fiatal kiállítás

Tisztelt Tenyésztőtársunk!

 

Az Orosházi Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete 2018. január 27-28 között rendezi meg fennállásának 60. évfordulója alkalmából a galamb és díszbaromfi kiállítását a Makói Magasszálló Keringő Fajtaklub valamint a Budapesti Galambfajták Klubja részvételével, melyre szeretettel meghívjuk Önt és tenyésztőtársait.

A kiállításra nevezhető minden 6 évnél nem idősebb, zárt szövetségi lábgyűrűvel ellátott galamb és díszbaromfi, mely 8 napnál nem régebbi 8/A állatorvosi igazolással rendelkezik. A fajtaklubok kiállítására a nevezéseket kérjük a fajtaklub vezetőjének leadni.

A kiállítás helye: Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképzési Iskolája és Kollégiuma (Orosháza, Kossuth Lajos tér 1. )

 

Nevezési határidő: 2018. január 21.

A nevezéseket postai úton az 5900., Orosháza, Szív utca 6. sz. alá, vagy elektronikusan a kovacslaszlo83@t-online.hu e-mail címre kérjük eljuttatni. Az e-mailben történő nevezéseket visszaigazoljuk!

 

A galambok beszállítása:        2018. január 25.  16 - 20 óráig

január 26.  6 - 8 óráig.

 

Bírálat:                                    2018. január 26.  8 órától

 

A kiállítás megtekinthető:      2018. január 27. 7 - 20 óráig

január 28.  7 – 13 óráig

 

Díjkiosztó: 2018. január 28. 13 órától. (amennyiben az időjárás indokolja, abban az esetben 12 órától)

A kiállítás zárása: zárt ajtók mellett, a díjkiosztót követően a galambok hiánytalan átvétele esetén.

 

Díjazások: A kiállításgyőztes egyedeket a csak, és kizárólag erre a kiállításra készített díjakkal jutalmazzuk. A kiváló egyedek kiállítói serleget és oklevelet kapnak.

A Floszberger István Vándordíjat ezen kiállításon is az a tenyésztőtársunk kapja, akinek 6 példányból álló, azonos fajtájú galambkollekciója a legmagasabb összpontszámot éri el az egyesületi kiállításon. A kiállítási ketrecbe történő berakáskor kérjük megnevezni a csapatban résztvevő egyedeket.

 

A kiállításról további információ kérhető: Kovács László elnöktől 06-20/228-8528 telefonszámon

 

 

Tisztelettel:

 

A kiállítást rendező egyesület és fajtaklubok tagsága nevében:

 

 

Kovács László

A V-46 elnöke